طريقة عمل مكرونة نجرسكو ايطالي
المقادير 1 \2ك دجاج مخلى 1\2ك مكرونة اسباجتى بصلة متوسطة 1فلفلة مكبب كمية من الزيتون 2ك كبير بشاميل ملح وفلفل اسود
الطريقة نفرم
البصل ثم نضعة فى مقلاية بها زيت ثم نشوحها حتى تتبل ثم نضع عليها الدجاج
والفلفل المكبب بعد تقطيعة قطع صغيرة ونضع الملح الفلفل ونتركهم حتى تمام
النضج ثم نسلق المكرونة ونصفيها وبعدين نجيب قارب ليبركس ونضع فية
المكرونة وعليها شوية زيت وملح وفلفل ونقلبهم كويس ثم نضع الخيط السابق
اللى عملناة
من الفراخ ونحطة على المكرونة ونجيب البشاميل كما ن
ونقلب كلة فى بعضة ونرش على وشها جبنة رومى اوجبنة مورزايلا ونحطها فى
الفرن على الشبكة يتحمر
وبالهنا والشفا