هيبس جروب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
عمرى معاك

عمرى معاك


عدد المساهمات : 4424
تاريخ التسجيل : 27/08/2012
الموقع : https://hibsgroup.yoo7.com

حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور Empty
مُساهمةموضوع: حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور   حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور I_icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2015 12:00 pm

حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور


حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور A1043352




المقادير:

    ثمرة كوسة

    ثمرة باذنجان
    2 ثمرة طماطم
    ثمرة فلفل أخضر
    2 ملعقة زيت زيتون
    2 ورقة لاورا
    2 عود كرّات
    ثمرة بصل
    ملح وفلفل
    فص ثوم
    زعتر


الطريقة:



1- حضّري طاسة كبيرة وسخّني فيها الزيت.

2- قطعي الباذنجان مكعبات صغيرة بقشره، وشوّحيه في الزيت لحد ما يدبل، وبعدين ارفعيه من الطاسة وحطيه في حلة صغيرة.

3- قطعي الكوسة مكعبات وبعدين شوّحيها في ملعقتين زيت زيتون في الطاسة، وبعد ما تتشوح حطيها في الحلة مع الباذنجان.

4- قطعي الفلفل والبصل مكعبات صغيرة وشوّحيهم مع بعض في ملعقة زيت زيتون، وبعدين حطيهم على الخضار.

5- قطعي الطماطم مكعبات وشوحيها في شوية زيت وبعدين حطيها على باقي الخضار.

6- حطي الزعتر والكرّات وورق اللاورا في ورقة واربطيهم وحطيهم على الخضار.

7- تبّلي الخضار بالملح والفلفل، وبعدين دخّليه الفرن لمدة 20 دقيقة، وطلّعيها من الفرن وحطّيها في التلاجة، وبعدين قدميها.. وبالهنا والشفا.


flower flower flower
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
حصريا :: طريقة تحضير سلطة راتاتوى بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بالصور فى هيبس طريقة تحضير سلطة المشروم
» معانا فى مطبخ هيبس طريقة تحضير سلطة التبولة الرائعة بالصور
» فقط فى هيبس طريقة تحضير سلطة الكوسة المشوية الخطيرة طعم ولا الذ
» طريقة تحضير سلطة البروكلى بالجبنة للريجيم سهلة جدا
» طريقة تحضير سلطة الزبادى والخيار فقط فى هيبس جروب

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
هيبس جروب :: مطبخ هيبس جروب :: مطبخ هيبس جروب-
انتقل الى:  
شات هيبس جروب احلى دردشة